Holiday home EifelFerienwohnung Eifel

Welkom op de site van "HET GELE LANDHUIS"

Ruim

Luxe

Comfortabel en gezellig

Voor max. 8+1 Pers.

Onze luxe en zeer ruime (165 m2) 5***** woning is gelegen op circa 500 m. hoogte nabij het plaatsje Tellig in de Hunsrück op de grens met de Eifel. Tellig ligt op slechts 10 auto minuten (8 km) van het bekende stadje Zell aan de Moezel. De woning beschikt over 8 bedden voor volwassenen en 1 kinderbed en 1 campingbedje. De afstand vanaf Arnhem/Nijmegen is ongeveer 280 km.

De woning maakt onderdeel uit van Residenz Heuwieser Flur, een klein parkachtig aangelegd en omheind terrein, met 5 verschillende woningen, die deels permanent bewoond worden. Het terrein is door middel van een begroeide wal afgescheiden van de B421. Onze sfeervol ingerichte, kwalitatief hoogwaardige woning is prachtig gelegen in het glooiend landschap van de Hunsrück/Eifel. U heeft een weids uitzicht over het dal en dorpje Tellig. De omliggende regio biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en actie.

Kortom de ideale locatie voor vakantie, weekend of midweek met rust in en om de woning en een ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten. U kunt alle jaargetijden genieten van de rust en het natuurschoon die de Hunsrück, de Eifel en de Moezel streek U te bieden hebben.
Daarbij is ook Uw hond van harte welkom, maar u loopt het risico dat hij niet meer mee naar huis wil.

Ondek de Woning

Voor een filmpje over de Heuwieser Flur, klik op deze link :
    www.youtube.com/watch?v=4Kcq50FXLMA