Vakantiehuis Eifel
Home Woning Omgeving Prijzen & Beschikbaarheid Contact & Links Meer Foto’s
Holiday home EifelFerienwohnung Eifel

GastenboekGastenboek

Omgeving

Direct vanuit de woning wandelt U het bos in of stapt U op de fiets en U bent meteen in de oneindig gemengde bossen en landerijen met ontelbare wandel- en fietsroutes die de Eifel/Hunsrück en Moezel streek u aanbieden Alle jaargetijden hebben hun eigen bekoring en mogelijkheden.

Op 5 km. afstand vindt U het plaatsje Blankenrath, met bakker en goed gesorteerde supermarkt.

In het voorjaar geniet U van het ontluikend groen en prachtig gele koolzaadvelden.

In de zomer is er de Moezel op 7 km afstand, waar U kunt zwemmen, vissen, roeien en op de fiets via een vlak rijwielpad een mooie tocht maken.

De herfst kleurt de Hunsrück in prachtige tinten, dan is het puur genieten. Velen zeggen dat de Eifel en in het bijzonder de streek rond de Moezel dan op zijn mooist is

Wonderschoon is het ook in de winter en kunt U behalve wandelen door de besneeuwde bossen ook langlaufen en skiën. Voor alpineskiën is er een beperkte mogelijk op de Erbeskopf, bij Thalfang op ongeveer 35 minuten rijden. De Erbeskopf heeft sneeuwkannonen. Het is ideaal om de kleintjes of Uzelf de eerste beginselen bij te brengen. Daar en dichterbij zijn tal van mogelijkheden om te langlaufen.

In alle jaargetijden is er verder nog een keur aan mogelijkheden tot ontspanning en vermaak, zoals het zwembad in Zell, bezoek aan het wild- en pretpark in Klotten, een fiets- of autotochtje langs de Moezel of langs de vele dorpen met prachtige vakwerkhuizen of lekker winkelen in Zell aan de Moezel, Cochem of Trier.

Een speelweide met zanbak ligt voor het huis en een grote speeltuin op 800 m.bij het dorpje Tellig.

Op 15 km. vindt U golfbanen bij Hahn en Ediger-Heller

Foto's vanaf ons terras

Afstand :ca.280 km. vanaf Arnhem.
Rivier, strandje, watersport :8 km.
Speelweide :Voor de deur.
Skimogelijkheden :35 km.
Winkels :8 km.
Bakker en supermarkten :5 km.
Geldautomaat (Blankenrath) :5 km.
Zwembaden8 km.
Vliegveld Frankfurt/Hahn25 km.
  Prijzen & Beschikbaarheid